Saker mina grannar gör. pt IX

B&B, som är de vanligast förekommande i de här små skildringar ur verkligheten, är ett underligt par. De ser verkligen ut som Barbapappa & Barbamamma. Om Barbapappa gillade mjukiskläder från Adidas och Barbamamma var en lesbisk lastbilschaffis med bensår från öststaterna vill säga.

En gång för några jular sedan var B&B i sedvanlig ordning arbetslösa. Barbamammas pappa, Barbagubbkåt, är väl inte rik men efter vad jag förstår stadd vid kassa. De hjälper således till med cash när det är som allra värst.
Hulde, deras dotter ni minns, behövde en vid den här tiden ny vinteroverall då hennes gamla var för liten.
Då B&B gjort av med alla sina pengar på vitt bröd, wienergum, smältost och Adidaskläder fick således Barbaföräldrarna rycka in med pengar. De gav dem 1000:- för att köpa en fin ny overall till Hulde.
B&B ger sig således iväg med pengar i hand till A6 för att köpa en overall. Men eftersom B&B är som de är förstår ni nog att det hela blir ett nytt kapitel i den här historien.
Innan de kommer fram till overallaffären ser Barbamamma en fin inredningsaffär.

Här behöver jag nog förklara att B&B visserligen är mycket underliga indiivider men detta syns inte om du besöker dem då har väldigt städat och rent hemma. De har fascinerande nog också väldigt god smak. Stilrent, modernt och eftertänkt.

Nåväl, på vägen till overallaffären ser Barbamamma en inredningsaffär som hon inte kan undgå att gå in. När de kommer hem visar det sig att det inte blev någon overall.
Hon har istället köpt en meterhög tovad ulltomte för 800:-!

De löste overallproblemet genom att gå till hans föräldrar och kräva dem, ja de kräver pengar av sina föräldrar, på stålar för at hjälpa deras stackars barnbarn. Den gången blev det faktiskt en overall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s