Saker mina grannar gör. pt VI

Världen är som ni vet helt snedvriden och orättvis. Mina grannar är ett lysande exempel på detta tillstånd.
Bajsblöjan och Herr Zoloft gjorde inte många knop. Eller rättare sagt. Herr Zoloft var i ett vegetativt tillstånd och Bajsblöjan var evigt uppjagad och stressad.
Hur de lyckades avla två barn förstår jag inte. Men på något jävla sätt lyckades de i alla fall lugna ned sig, respektive intressera sig, så mycket att de fick tid för lite in/ut.
En dag när deras äldsta dotter var ute på gården och lekte ställde sig Bajsblöjan i köksfönstret för att ropa på henne. Att hon var helt bar på överkroppen, hon ammade, bekom henne inte. Inte förräns hon kom på att hon inte var osynlig.
Jag är verkligen inte den som beklagar mig över att bli flashad. Men amningstuttar är liksom inte min grej. det blir lite grann:
1. Whoaaa! Tuttar. Yes!
2. Ouch, amningstuttar.

Missförstå mig nu rätt. Amningstuttar är off-limit. Mentalt är det svårt att blanda min sedvanliga mentala uppskattning med tanken på små gulliga bebisar.

Bajsblöjan och Herr Zoloft slängde inte bara bajsiga blöjor på gården och glömde av att de var nakna. Herr Zoloft kom t ex inte ihåg att han var ihop med Frau A-manns bästa kompis i många år och därmed träffade den blivande frau A-mann ofta. Han minns alltså inte vare sig förhållandet eller något kring det.
Att han var en elak jävel som till exempel en gång stoppade upp snus i hyskan på sin flickvän bara för att se om det killade gott på ollonet när han körde in den, det minns han säkert inte det heller. Han har frätt bort rätt viktiga delar av sin hjärna med diverse olagliga substanser. Och lim.

De var inte heller särskilt ordningssamma. De slutade att slänga bajsblöjor på vår sommaräng för att istället slänga dem direkt på golvet i sin lägenhet. Inomhus gjordes en finfin cykelbana för en cykel med stödhjul. För att göra parketten extra patinerad lät de barnen bada i balja direkt på golvet. Torka upp var ett tillval. Det försvinner ju ned i sprickorna om man låter bli så varför anstränga sig?

Det är kort sagt människor som behöver hjälp. Det fick de inte.
Men däremot gav hennes föräldrar henne sitt hus. Helt kostnadsfritt, gratis, varsågod och flytta in.

Till vår inte så stora besvikelse, men lite större avundsjukaöver att de fått ett hus, flyttade de således ut från gården. Flytten gick till ungefär såhär.
De får ett hus. Tre månader senare sätts utflyttardatum.
Flytthjälp bestående av föräldrar och släktingar kommer med bilar och släp. Kvällen innan börjar de packa ihop allt som finns i deras 4:a. Detta innebar att flytthjälpen fick köra ungefär ett halvt lass. Sedan fanns det inget mer att lasta in då allt fortfarande stod i skåpen, låg i garderoben eller bara utslängt på golvet.
Dagarna efter får alltså herr Zoloft och Bajsblöjan flytta själva.
Detta går till som så att medans Bajsblöjan är på jobbet skall Herr Zoloft köra resten av bohaget. Herr Zoloft flyttar en lägenhet på så sätt att han tar till exempel en såssnipa i ena handen och en kudde i den andra. Lastar in det i bilen och kör iväg. Kommer tillbaks någon timme senare och lastar in en nalle och en gryta. Kör iväg, kommer tillbaks någon timme senare osv.
Bajsblöjan kommer hem från jobbet och blir om möjligt ännu mer stressad över att inget hänt, om någon dag kommer de nya ägarna till lägenheten. Istället för att flytta & packa springer hon omkring och gör en massa saker som hon inte avslutar. Herr Zoloft passar på att ta en tupplur.

Dagen efter gör Herr Zoloft ett kraftttag och tömmer större delen av lägenheten. När hon kommer hem blir Bajsblöjan ordentligt glad över detta och berättar hur duktig hennes man är. Han har minsann flyttat lägenheten alldeles själv.
Hans hjältestatus varade ända tills hon kom ut i soprummet, som ligger runt hörnet, och såg att han slängt större delen av deras bohag i soporna istället för att flytta dem.

Annonser

11 responses

  1. ”Att han var en elak jävel som till exempel en gång stoppade upp snus i hyskan på sin flickvän bara för att se om det killade gott på ollonet när han körde in den”???

    • Jajamensan. Snus går igenom slemhinnorna vet du. Han var väl nyfiken på hur det kändes.
      Hur hon kände det? Det frågade han nog aldrig. Hon berättade det som om det vore en kärleksförklaring och beskrivning av ett lustigt sexliv.

  2. Ja, jösses…jag önskar att jag kunde tro att det där var uppdiktat. Men tyvärr vet jag… FÖRRESTEN! JULKLAPPSHISTORIAN! Den får du inte missa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s