Saker mina grannar gör. pt II

För några år sedan berikades gården med ett annat par, numera utflyttade, Bajsblöjan och Herr Zoloft och deras bäbis.
Vi har lyxen av att ha två uteplatser, en mot gården och en på motsatt sida med utsikt över en stor fin äng. Under sommaren pratade vi och våra närmsta grannar, som är helt normala, som också har uteplats åt samma håll över hur mycket måsar som börjat visa sig. Arsleröv är inte känt för sitt måsbestånd. Med tiden märkte vi att måsarna svepte över samma punkt på ängen ett tiotal meter bort. Men..tja så jävla intressant var det ju inte så vi tittade aldrig.
En sommarkväll satt vi där och pratade varpå Bajsblöjan kommer gående med..just det, en blöja. Hon hälsar glatt och vinkar och skakar sedan ut blöjans innehåll på ängen.

Vi vart helöt förstummade. Så först några dagar senare sade grannfrun lite försynt att vi vore tacksamma om hon inte skakade ut bajs i närheten av vår altan. Kanske Bajsblöjan t o m kunde tänka sig att slänga blöjorna i en påse, i soprummet, som alla andra?
Förskräckt svarade hon då:
-Nej förlåt. Tog ni illa upp? Jag tänkte ju att bajs är helt naturligt och blir till mull. Det verkar vara sådant slöseri att låta bajs hamna på soptippen. Det kanske inte var en så bra idé?

Sorry nature-woman, bajs är kanske naturligt i Belgiska Kongo. Men i ett bostadsrättområde, framför dina gårdsgrannars altan. Nej. Bebisbajs är enbart gulligt för föräldrarna.

.....smells like victory

.....smells like victory

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s