Riktig idiot [onsdag]

Flera nyfikna läsare har hört av sig och undrat vilka kriterier som applicerats för veckans tema. Låt mig försöka förklara.
Det räcker inte med att bara vara vardagligt outbildad. Grundkriteriet är att personen/personerna gör eller säger något trots att det går emot kända fakta. På det en oförmåga att lära sig, eller att medvetet fortsätta spy ut sig lögner. Politik räknas inte hit, annars hade Margareta Winberg suttit på förstasidan varje dag. Det här är ett eget litet mission för att hylla vetenskapen. Jag är överdjävla less på mumbo-jumbo helt enkelt.

Tack för bilden Valröss!

Tack för bilden Valröss!

Sverker är inte alltid en idiot. Han och redaktionen drivs säkerligen av ett socialt patos. Men jag tvivlar. Så mycket uppenbara lögner och subjektiva reportage kan inte vara en slump. Vinklingen är tydlig, det är du, den lilla människan, som är felbehandlad av det stora elaka företaget. Att du kanske har fel är ointressant för Sverker. Huvudsaken är att det finns materiel till hela säsongen. Om det sker på bekostnad av någon annan så får det bli så. Poängen är det viktiga. Inte sanningen.

Är cdr-fodral svåra att öppna för pensionärer? Gör bättre cdr-fodral. Att innehållet i skivan utan plastomslag blir lätt att sno och därmed skulle orsaka större förluster för försäljaren, phhhht. Sverker bryr sig inte. Det är företagen som glömmer alla cdr-köpande pensionärer eller hur?

Spela upp en av redaktionen redan editerad ljudfil och fråga varför företaget klippt i ljudfilen. Right you are, jag tar det igen. Plus klipper i en ljudfil och ber företaget motivera varför det hörs tydliga klipp i ljudfilen. Finns det då någon mening att diskutera? Nej, det var inte heller meningen. Syftet är att driva in budskapet med kraften hos tusen kolschosarbetares släggor. Du skall icke tänka själv!

Sverker är numera en charlatan och lögnare som får skattepengar för att ljuga i TV. Inte ett dugg jävla bättre än Tutti-Frutti eller The Osbournes.

Annonser

3 responses

  1. njjaaa, så långt skall vi inte gå
    snarare får han representera folkets sista utpost i jakten på något som befogar deras TV shop mentalitet?
    Som konsumnet saknar jag inte bara ansvar,tankeförmåga eller sunt förnuft, jag har dessutom en destillering av dessa kvaliteer som ger mig moraliskt rätt, för han uppträder i TV
    ”Uppträder”, det är ordet jag skall använda om Sverker from nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s