Riktig Idiot [tisdag]

Dagens idiot är också alldeles på riktigt. En fördel är att den dumhet han förspråkar inte finns på riktigt. När du stänger av din dator upphör idiotin att existera. Den finns helt enkelt bara att finna på IV-programet och på internet. Manen bakom v a k e n .se, och användarna som skriver där. (särstavningen är medveten för jag vill inte ge skiten någon gratistrafik)

För att återkoppla till gårdagens inlägg. Här finner du lysande exempel på hur det svenska skolsystemet förstört större delen av en generation. Istället för att lära sig att de är dumma i huvudet och gör alla en tjänst genom att hålla käft har de blivit itutade att de också minsann är lika mycket värda och måste tas på allvar. Oavsett hur jävla korkade de är. Det verkar som om deras lärare sade något i stil med ”och stavas o c h, inte o c k. men det är o.k att du stavar fel bara du är nöjd själv. Vill du stava med ”ck” så går det bra.
Nej det är inte ok att låta någon få lära sig att de alltid har lite rätt oavsett hur fel de har.

Vill ni ha exempel på vad det här lett till? Här gällande chemtrails:

Ni skulle ha sett stråken över Alingsås 23-24 April. Det intressanta var att planen flög på mycket låg höjd, var helt ljudlösa och dessutom flög på ett sätt som jag tror inga vettiga piloter flyger och ingen lagstiftning tillåter. Det såg ut att vara farligt nära kollision flera gånger. Det gick för övrigt att se med blotta ögat att planen var utan beteckningar. Har killen någon kunskap eller erfarenhet av flygplan? Nej, men han kan med blotta ögat bestämt säga att planen flög olagligt samt att piloterna flög farligt. Att det i princip är omöjligt att bedöma avståndet mellan två objekt som rör sig mot en bakgrund utan kända riktlinjer, nej vad har det med saken att göra?

Framför allt personer med kroniska tillstånd som t ex astma vet jag har fått föras till sjukhus under perioder av besprutning, för min egen del utesluter jag verkligen inte dessa teorier.
Ok, och väderlek, luftfuktighet och sådant? Det påverkar inte astma? Personernas kondition i övrigt? Vilka övriga kroniska tillstånd påverkas av chemtrails? Nej det är inte intressant för killen kan använda sin okunskap som grund för att han har rätt

Tro vad ni vill, jag ser vad jag ser och litar inte på den gängse naturvetenskapen då jag vet att den är sakägare i målet!
”Naturvetenskapen” är part i målet. Dvs precis all känd forskning och logik som säger emot vad killen tror kan viftas bort som partisk eftersom den…tja….kan saker?

Vidare har vi personer som anser att evighetsmaskiner visst kan fungera. Det är bara ”storbolagen” som mördar de som tagit fram sådana maskiner, alternativt köper upp tekniken och gömmer den tillsammans med den försvunna förbundsarken eller något.

Ge oss mer!, säger ni. Ok:
Min nya uppfinning (generatorn) ersätter bränslet i alla fordon och behöver inte tankas.
Den kan även ersätta kärnkraften.

Visserligen en kuf, men det roliga är att folk hakar på och är jättearga över att de stora bolagen ignorerar honom och hans uppfinning. Återigen, samma resonemang ”jag har rätt att ha rätt oavsett hur fel jag har”.

facepalm_implied

Hur kan du någonsin lära dig något om du aldrig lär dig när du har fel?

Annonser

2 responses

  1. …och sedan startar de ännu en hjärndöd tråd på Flashback som sedan är ”bevis” & ”säker källa” för nästa idiot som står på tur. UTROTA ALLA! NU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s