Waltz darling

I serien med sånger-jag-egentligen-borde-veta-bättre-än-så-här
Malcom McLarens:
Deep in Vouge
Snabeltofflan, vart tog du vägen?

Nej jag gillar, och gillade inte, vougevågen alls. Alldeles för mycket novelty. Lite som fågeldansen fast med dyrare kläder. Men musikaliskt…adå ibland så glänste den till.

Annonser

8 responses

  1. Tycker mig känna igen de där movsen från skövdes dansgolv. Iaf om man går på de mer mogna tillställningar med vad gör det, bättre än att se folk som fastnat i några Dr Alban skutt.

  2. Vouge? I Skövde? Nänä, finns inte en möjlighet? Kan isåfall inte vara allvarligt menat utan något 40+ gör när de är ”nostalgiska” och ”bara fånar sig” eller hur? MEn jag nåste erkänna. Om någon, på fullaste allvar, vilket ”vougeing” krävde, och nu talar vi om perioden INNAN Army Of Lovers, hade ställt sig i snabeltofflor, tajts och sedan kört trettio minuter rakt av i Skövde. Då hade jag blivit lite imponerad. Den personen hade å sin sida blivit nedslagen på gatan.
    (Jag har nog sett någon försöka sig på David Lee Roth splithopp från videon till Jump. Det gick vad jag vill minnas inte så bra. )

  3. I sthlm, där jag bodde den sommaren, -89, förekom det faktiskt. Inte jätteenormt som linedancing i Shitcreek Rodeo saturday, TX, USA.
    Men en handfull gay-fotomodeller kunde stå på dansgolvet en halvtimme eller så. Men nej, någon lambada blev det ju. Tackfördet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s