Tu-tu-tu-tu-tu-Hoo-hoo!

Valross hade för ett tag sedan en vecka med låtar han gillade. Det hela avslutades med en låt han skämdes för. (Om ni inte orkar klicka er dit kan jag avslöja att Scorpions ”Send me an Angel” vann.
Pikegirl har av okänd anledning valt att lista större delen av låtmaterielet från miljonsäljaren ”Absolute Power Ballads”. Jag vet inte varför men jag hoppas det finns en riktigt bra orsak?
Själv vet jag att borde skämmas. Men, nej. Jag älskar fortfarande Wham

Annonser

5 responses

 1. Hohoho…”låtar han gillade”… Jag var låtsasgäst hos Luuk, damn it!

  I övrigt: young yuns, having some fun, crazy ladies keep ‘em on the run. wise guys realize there’s danger in emotional ties. see me, single and free, no tears, no fears, what I want to be. one, two, take a look at you, death by matrimony!

 2. Det var värst vad alla är emot power ballads. Anses det bögigt eller nått?

  Hångellåtar är alltid värda att firas, lovordas, prisas och hyllas. Herregud, det var ju med dem man grät för förlorade pojkvänner, misslyckade och lyckade hångel……

 3. Jag ber dig notera val av låt och grupp i det här inlägget. Om något anses bögigt ryggar jag inte. Vilket inte beror på att jag campar i garderobe, (campar..fattar ni..hohoho).

  Hångellåtar….je ne sais qui, de tar sig själva på alldeles för mycket allvar. Plus att de drar en tillbaks till tonårsangst med alldeles för mycket fumligt kladdande som aldrig ledde någonstans.

 4. Jag har med åren målat in tonåren i ett rosa skimmer. Konfronterades med min gamla dagbok för ett tag sedan men förträngde eländet snabbt. Tonåren var ljuva och fumliga, jag vill minnas det så och till tonerna från en smäktande ballad.

  George Michael ger mig gosebumps, av fel orsak…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s