Certain people I know

Vi glider så sakteliga in på den tredje dagen utan självbetraktelser. Vissa av er kanske vill argumentera att skriva om andra människor i sig är en självbetraktelse. Gör det då. Se om jag bryr mig.

Eftersom det är måndag och vi alla behöver få ha lite roligt slänger vi in the top man, numero Uno, fat cat herr Prostatheius.
Herr Prostatheius är min favoritkollega att ogilla ända ut i sickelhåren på mina armar.
Följande kan noteras under en helt vanligt arbetsvecka:
*Han har en armprotes som hänger tio cm lägre än hans riktiga arm. Protesen lär ha tillkommit efter en blöt kväll där han skulle göra partytricks med fyrverkerier. Antagligen skulle han masturbera med ett knippe kinapuffar eller något.
*Han har löständer som glappar
*Han har ingen koll på personlig sfär utan står tio cm ifrån dig när han pratar. Helst bakom ryggen på dig så du känner doften av hans andedräkt.
*Han sjunger högt och ljudligt om hur mycket han gillar leverpastej. Det låter så här: LEEEeeeverpasteej- jag giiiIIIIiilllar LeeeEEEEverpastejjjj
*Ibland sjunger han om en ”Katarina”. Det låter såhär: KAAAaaatariiina – jag giiIIIiilllar KaaaaAAAAtariiiinaaaa
*Ibland utstöter han bara brummande ljud som jag tror skall föreställa sång.
*Entré med en ljudlig rap så att protesen darrar, det sker flera gånger i veckan
*Han är från Västerås
*Han vill sälja sina värktabletter till kollegor.

Vår bekantskap fick sig en törn när han plötsligt en dag backade in sin kontorsstol i mig när jag gick bakom honom. Och han tacklade hårt. Att han körde över in halvläkta brutna fot gjorde mig inte gladare. Han tyckte det var jobbigt när jag gick bakom honom. Dubbla standards.

leverpastej1

Annonser

9 responses

  1. gud jag hatar verkligen människor som inte fattar detdär med personligt utrymme och står JÄTTEnära. Det får mig att vilja mosa in deras ansikte med en tegelsten.

  2. Hur otäck än bilden är, är den inget mot dagens hang-around. Om ni ursäktar skall jag gå och masturbera med lite crippleporn i tankarna.

    SS: helt rätt. Den Personlig sfären är minerad med hat för utomstående.

  3. Jag försöker avgöra om bilden är shoppad eller inte, men klarar inte av att granska den tillräckligt noga. Vågar inte ens fundera på vilka sökord man använder för att hitta den där.

  4. tyckte killen verkade konstig tills jag kom till punkten att han var från Västerås. Då kändes det bara helt naturligt. Alla från Västerås är ju mer eller mindre megamongo.

  5. jag har gjort mina 6 månader i västerås. vissa (pojkvaskrar) genomgår lumpen på olika milda platser. jag försökte tillbringa 6 månader som student i västerås. jag säger bara: Hungersnöd och kustjägarexamen, Bring It On!!! det är inte syret värt jämfört med plågan att bo i ett rövhål där _nattbussen_ slutar gå klockan halv nio på kvällen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s