Satan rejected my soul

Insen poppade förbi och lärde sig ett nytt ord, insexnyckel. Jag gjorde en artighetsvisit på hennes sida och hittade ett spännande test. Valross brukar göra diverse online-tester på sig själv och publicera resultatet, Det är fult att härmas, men han visade idag en brist i sin kunskap om brittisk 80-talshitstrivia. Tai-tai-tai är ”Respectable” med Mel & Kim. Pronto. Så jag skäms inte över att visa upp lite bristande fantasi.

Är jag en god kristen?
-180 poäng.

Satanisten: Du lever i synd och du är dessutom stolt över det. Enligt dig finns inte Gud och om han finns är han helt onödig. Vi är alla gudar och det finns inget rätt eller fel. Du är onanist såväl som vegan – du njuter av pornografi och allt som är fel.

På den yttersta dagen kommer Satan att välkomna dig med öppna armar och det är först då du kommer att förstå att du har valt fel Herre. Vi ber för dig och om du vill försöka att förändra ditt syndiga leverne så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss.
Vegan, moi? J´accussé! F.ö är de inte helt ute och cyklar med sitt omdöme.

Annonser

10 responses

 1. EVK: Ja jag förstod inte den heller. Ändå svarade jag att djur kan man behandla som man vill Det kanske var det som gjorde mig lite mer helgonlik ärn EBFM?

  EBFM: Ok. You win. SKall jag ringa dem och boka tid åt dig? Jag har ju några grader kvar innan jag är rejält förtappad. Så jag väntar tills jag nått 100% evil karma. Du kan väl reka åt mig?

  Valross: Faktum är att både LIFD och Respectable släpptes i mars 1987. Och båda var skriva av SAW. Men låt mig citera från t ex wikipedia
  A memorable feature of the song is the electronically-created ”stutter” on the first line of the chorus, ”Tay-tay-tay-ay-tay-ay, T-t-t-t-t-tay-ay-ta-ay, Take or leave us…”.

 2. hänger inte heller med på vegagrejen. har aldrig sett en bild på jävulen med tofu i handen direkt.
  men i övrigt tycker jag att det verkar trevligt att bli välkomnad med öppna armar istället för granskad vid grinden som det verkar vara på det andra stället.
  det är lite som nattklubbar utomlands och nattklubbsköer i sverige liksom.

  för övrigt lärde jag mig även varför man använder/använde det mystiska ordet kautschuk om suddgummi.

 3. Jaha, du. ”Stutter” var ju verkligen SAW-ovanligt…ICKE! Wikipedia säger ”tay” – på vilket sätt överensstämmer det med ditt ”tai” tycker du? Just det, det gör det inte för det är ju BANANARAMA! Muahahaha *putting my foot down*

 4. Insel: Pray tell. Jag har faktiskt inte en aning. Jag gisar att det har med ett låneord från tyskan att göra?

  Coachführer: And burn we shall.

  Valross: Be a man och erkänn dig besegrad.

  Poängen med ”stutter” var mest en liten betraktan över SAW:s lysande förmåga till variation…*eehm*.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s